perjantai 1. helmikuuta 2013

Synttäriviikonloppu ja tunnustus :)



Huomenna vanhenen jälleen vuodella ja luvassa on isot bileet, vaikkei mistään merkittävästä ikävuodesta olekaan kysymys. Tänä viikonloppuna en välitä herkkulakoista tai muista, vaan aion herkutella sydämeni kyllyydestä. Ehkä vähän typerää sabotoida omaa laihtumista, mutta en aio välittää siitäkään. Huomenna on minun päiväni ja aion nauttia siitä. Tänään leivon huomiselle Sacherkakun Kinuskikissan ohjeilla. Toivottavasti onnistuu! Muuten juhlimme nyyttäriperiaatteella, koska minulla ei köyhänä opiskelijana ole rahaa. Varsinkaan nyt, kun Kela ei enää maksa opintotukea. Harjoitusaineenkin sain vihdoin palautettua, joten voin viikonlopun ajan ottaa rennosti. Huomenna aion ottaa  ilon irti elämästä, viettää aikaa hyvässä seurassa ja käydä kaupungin yöelämässä. Viikonloppu onkin hyvä päättää pikkusiskojen kanssa pidettävään leffailtaan sunnuntaina <3 Ai niin, sain muuten Kelalta myönteisen päätöksen psykoterapiaan, joten nyt on muutenkin syytä juhlia. Vaikka kaikki olivat varmoja, että myönteisen päätöksen saan, oli minulla silti pieni huoli siitä, kuinka käy.

Koska viikonlopusta on tulossa herkuttelupainotteinen, en varmaankaan kirjaa tänne sunnuntain painoa, jos nyt ylipäätään vaa'alla käyn. Paitsi jos lukema on jostain käsittämättömästä syystä pienempi ;) Pitää katsoa sunnuntaina mikä on tilanne, mutta varma on se, että paino pompsahtaa ylöspäin. Synttäreiden herkutelun jälkeen on kuitenkin hyvä jatkaa herkkulakkoa, ja aika kivuttomasti on tähänkin asti mennyt. Mitään herkkuja en ole itselleni ostanut, mutta olen saattanut pari karkkia ottaa, jos joku tarjoaa. Eilen vaaka näytti 81,4 kg, saa nähdä, mitä sen näyttää viikon päästä. Syömisten suhteen tämä viikko on mennyt vähän hassust, kun olen joutunut opiskelun takia harrastamaan maakuntamatkailua, eikä säännölliselle syömiselle ole oikein löytynyt aikaa. Lounaaksi on usein tullut syötyä vain appelsiini tai banaani. Nyt haastattelukierrokset ovat kuitenkin toistaiseksi ohi, joten voi taas keskittyä säännölliseen ruokailurytmiin. Juoksemaankaan en ole viikkoon päässyt. Ensin oli kiirettä harjoitusaineen kanssa, ja tällä viikolla iski sitten flunssa. Toivottavasti menisi pian ohi, että pääsen taas lenkkipolkuja kuluttamaan.

Ja nyt sitten tunnustukseen, jonka sain sekä Mariannilta että J.B:ltä. Kiitos paljon, olen erittäin otettu! <3 Tunnustus jaetaan melko uusille blogeille, joilla on alle 200 lukijaa, ja joista lukija itse pitää mahdottoman paljon :)


Kaikki miun lemppariblogit ovat tainneet tämän jo saada, joten olen tylsä, enkä jaa tätä :( Mutta näin niinkuin ylipäätään rakastan kaikkia blogeja, joita luen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti