sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kuulumisia

Paino tänä aamuna 79,1 kg! Vähän oli yllätys miulle, kun taas tuli yksillä synttäreillä mässytettyä eilen. Pudotusta viikon takaiseen siis 1,1 kg, mikä on varmaan suurin viikkopudotus tämän projektin aikana. Ehkä mie alan pikkuhiljaa jopa edetä tässä painonpudotuksessa. Mie olen kyllä varmaan aika epätavallinen laihdutusblogin kirjoittaja, kun en pahemmin anna painoarvoa vaa'an lukemille. Mie yritän vaan syödä järkevästi ja liikkua enemmän. Paino tippuu, jos on tippuakseen. Pääasia, että itse voi hyvin.

Viimeaikoina olen ollut aika väsynyt. Stressi on huonontanut unen laatua, ja iltaisin on vaikea nukahtaa, kun päässä on hirveä ajatusrumba. Kaiken hyvän lisäksi meidän taloyhtiössä on parvekeremontti menossa, ja työmiehet aloittavat poraamisen ihan liian aikaisin aamulla. Yritä siinä sitten nukkua. Arkisin olenkin sitten varsin murhanhimoinen ja pienetkin asiat ärsyttää. Vähän kuin olisi PMS 24/7. Ja väsymys kyllä vaikuttaa aika paljon mielialaan, kuten sekin, että siskollani (sillä, jonka kanssa asun) menee aika huonosti.

Miun liikuntaohjelma on vielä ajatuksen asteella, mutta yritän huomenna aamupäivän aikana saada siihen jotain tolkkua. Viikonloppu meni jotenkin tosi nopeasti, etten ehtinyt sitä miettiä tarkemmin. Haluaisin kuitenkin huomenna aloittaa uuden rutiinin ja tehdä selkeän aikataulun, että oikeasti tekisinkin jotain. Maanantai on jotenkin selkeä päivä aloittaa jotain uutta. Jos en huomenna ehdi liikuntaohjelmaa tehdä, aloitan sen ehkä sitten vasta seuraavana maanantaina ja teen ensi viikon miten sattuu, kuten tähänkin asti. Nyt on kuitenkin pakko mennä nukkumaan, ennen kuin alan kirjoittaa ihan mitä sattuu.

Tämän viikon liikunnat:
Ma: ei mitään
Ti: noin 18 kilometrin pyörälenkki ja 334 kyykkyä
Ke: jonkinlaista  kuntopiiriä parin Supernatural-jakson ajan
To: noin 5 kilometriä pyöräilyä
Pe: noin 4 kilometrin juoksulenkki, 372 kyykkyä ja kuntopiiri, kävelylenkki n. 3,5 kilometriä
La: ei mitään
Su: pyöräilyä 5 kilometriä

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, myös omalleni sinne jonnekin! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti