perjantai 17. toukokuuta 2013

Muutoskuvia :)

Kävin lisäilemässä just Kuvat-välilehdelle tänään miusta otetut kuvat. Oon laiska paska, enkä jaksa niitä laittaa tähän postaukseen erikseen, joten lukijatkin välttyvät järkytyksiltä. Vähän hankala niistä on ehkä vertailua tehdä tammikuun kuviin, kun kuvat on otettu eri etäisyyksiltä. Mutta etenkin selkäpuolelta otetuissa kuvissa olen näkevinäni muutosta. Jalat näyttää melkein hyviltä, ja vyötärö alkaa pikkuhiljaa löytyä. Painoeroa kuvien välillä on yhteensä ehkä 3-4 kiloa, eli ei edes kovin paljon.

Mie saatoin vähän hypellä ja hihkua täällä, kun huomasin muutoksia tapahtuneen. Pelkäsin nimittäin etukäteen kuvien postausta aika paljon, ja luulin kuvitelleeni muutokset. En olisi kuvia kehdannut edes laittaa, jos ne olisivat näyttäneet täysin samoilta kuin tammikuussa. On kiva tietää, että liikunta ja melko oikeanlainen syöminen ei ole ollut turhaa. Enemmänkin olisi tässä ajassa voinut tapahtua, jos olisin tarkkaillut syömisiäni enemmän, mutta hiljaa hyvä tulee. Kuten aikaisemminkin olen sanonut, en halua pudottaa painoa hirveän nopeasti.


Tästä tuli nyt tällainen pikapostaus, kun aloitamme kohta leffaillan pikkusiskojen kanssa. Yritän lähiaikoina vihdoin kirjoittaa vähän enemmän viimeaikojen tapahtumista ja tästä "laihdutuksesta". Mukavaa viikonloppua kaikille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti