keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Elämän pieniä iloja

Minoon piättäny, että yritän (paino sanalla yritän) iloita kaikista pienistä jutuista joka päivä. Oon ihan liian negatiivinen ja hirvee stressihirviö, ja haluaisin päästä siitä eroon. Tällä hetkellä oon aika positiivisella mielellä, vaikka luulis, että nuo verikoetulokset olisi syökseneet miut murheenlaaksoon. Kiva paikka muuten, käyn siellä usein. Tällä hetkellä näen oikeastaan lähes pelkästään hyviä puolia kolesteroliarvojeni nousussa. Nyt miun on pakko elää terveellisesti, vaikken välttämättä aina haluaisikaan. Ehkä pysyn myös helpommin erossa herkuista, kun tiedän konkreettisesti, etteivät ne ole terveydelleni hyväksi. Eikä niitä varsinaisesti tee ainakaan tällä hetkellä mieli, kun tiedän, että ne ovat ainakin osittain syynä kolesteroliarvojeni nousuun.

Nyt kun miun on pakko elää terveellisemmin, niin ehkä mie myös vihdoin laihtuisinkin. Kuten varmaan lukijatkin ovat huomanneet, motivaationi ja kiinnostukseni elämäntapamuutokseen ovat varsin kausiluontoisia. Jaksan ehkä kaksi viikkoa, kunnes kiinnostus lopahtaa tyystin kuukaudeksi, pariksi. Nyt miun on kuitenkin pakko noudattaa kunnollista ruokavaliota, jos haluan parantaa terveyttäni. Minun täytyy pitää edes siitä kiinni, vaikka liikunta jäisikin välillä vähemmälle. Olen varma, että tulee aikoja, kun mieleni tekee herkkuja ja varmasti niitä syönkin, mutta ehkä onnistun rajoittamaan määrää pienessä kuolemanpelossani.

Tänään olen iloinnut tuon "terveellisyyspakon" lisäksi siitä, että olen tehnyt itselleni maistuvia voileipiä. Yleensä syön leipäni pelkällä Oivariinilla, nyt päälle eksyy Floran lisäksi jopa kasviksia. Ja hitsi, että maistuu muuten hyvältä! Tosin tätä jatkuu varmaan korkeintaan sen neljä päivää, kunnes iskee laiskuus ja jää kasvikset pilkkomatta. Kiva oli kuitenkin lounaalla herkutella parilla sellaisella leivällä tänään postiluukusta tipahtanutta KuntoPlus-lehteä selaillen. Tuo lehti oli yksi tämän päivän pienistä iloista, samoin kuin sen mukana tullut tilaajalahja <3 Mie silloin lehteä tilatessa valitsin tilaajalahjakseni Speed Sonicin juoksukellon ja oon oottanu sitä kuukauden päivät kuin kuuta nousevaa. Nyt pitäis vaan opetella käyttämään sitä.

Miun uusi lelu :)

Oon ehkä maailman noloin ja surullisin tapaus, kun joka keskiviikko iloitsen jo etukäteen siitä, että paikallislehden välissä tulee Lidlin mainoslehti :D Parasta keskiviikossa <3 Sitten kun se vihdoin tulee, luen sitä pitkään ja hartaasti. Parasta on se, jos on jotain urheilujuttuja tulossa myyntiin tai jotain terveellistä, yleensä kallista ruokaa on tarjouksessa. Muut hempeilee kumppaneidensa kanssa sateisena keskiviikkoiltana sohvalla elokuvaa katsoen, kun minä sulkeudun omaan ylhäiseen yksinäisyyteeni lukemaan Lidlin lehteä. Voiko enää säälittävämpää olla? :D

Miten sinä vietät keskiviikkoiltasi?

Ai niin, tänään oli kivaa myös se, että siskon kissa tuli varmaan ensimmäistä kertaa kolmen elinvuotensa aikana omasta aloitteestaan miun syliin. Ja vanhimman siskon kanssa oli myös ihana jutella, kun ollaan kohtalotovereita tuon kolesterolin suhteen. Vähän saattaa muuten hävettää myöntää, että mie oon vuoden ajan kirjottanu tätä blogia yleensä vähän vähemmän ahkerasti, enkä oo tänä aikana laihtunu saati sitten oppinu mittään. No, on tästä jottain iloa ainakin miulle ollut, vaikka en varmaan hirveen kannustava esimerkki muille olekaan :D

4 kommenttia:

  1. Miulla ainakaan ei näy nuo kuvat :( Ja kyllä, tästä blogista on ollut iloa ainakin miulle! Vaikka tietenkin toivoisin, että kirjoittaisit säännöllisemmin, niin ymmärrän, ettei aina pysty. :) Kyllä sitä ite kullakin tulee kausia, jolloin bloggaaminen ei vaan nappaa tai on vain niin kiire, ettei kerkeä. Mut kiva, että jatkat kuitenkin aina tauon jälkeen! MULLE EI TUU LIDLIN MAINOKSIA (eikä muitakaan mainoksia, kun on kieltolappu ovessa) ja se harmittaa! Mutta säästän tosi paljon rahaa sillä, kun ei tuu mentyä tarjousten perässä kauppaan, vaikka ei oikeasti tartteiskaan mitään. Ja säästän myös mainosten roskiin viemisen vaivan. Mut noi lidlin tarjoukset on kyllä semmosia, et ne pitäis tietää, koska sitä pitäis olla ysin aikaan oven rivassa roikkumassa, jos sieltä meinaa saada jotain mitä tartteis. Kuten vaikka urheilukamoja. Ainakin meikäläiselle ne välttää. :)

    VastaaPoista