perjantai 11. lokakuuta 2013

Tetanus käsivarressa ei treenata



Kävin siis siellä terkkarilla tänään. Se laittoikin miulle heti sen jäykkäkouristusrokotuksen, kun rokotuksista tuli puhetta. Miun oli tarkotus tehdä tänään vihdoin vähän lihaskuntotreeniä, kun oon koko viikon lusmuillut, ja se ohjelma pitäis kuitenkin pari kertaa viikossa tehdä. Kuntoplussan sivuilta bongasin sellasen voimakoulun, niin sitä oon tehnyt nyt kolme viikkoa aina sen kaks kertaa viikossa. Tosin tää viikko nyt on menny ihan persiilleen. Ja nyt tuo miun käsi on siitä rokotuksesta vähän kippee, niin lusmuilenpa sitten tänäänkin :D Jos vaikka saisin itteni raahattua juoksemaan sen voimakoulun sijaan.

Se terkkarikäynti oli ihan huippu! Harmittaa kun en oo aikasemmin tajunnut käydä. Tosin ei miulla aikasemmin oo ollu näin hyvää jaksamista itseni kunnossa pitämiseen. Sillä terkkarilla ois ollu painonpudotusryhmäkin, mutta mie en voi mennä siihen, kun kohta valmistun. Sain kuitenkin paljon lisää tietoa terveellisestä syömisestä, ja kovasti terkkari kehu sitä, että mie liikun näinki paljon. Sitte se anto miulle yhteystiedot Fysiotikkaan, että voin käydä kehonkoostumusmittauksessa, joka ei kuulemma maksa kuin muutaman euron. Mie oonkin pitkään miettinyt, että haluaisin käydä siinä, mutta en oo tienny, mitä kautta sellaiseen pääsee. Terkkari mittas tietysti miun vyötärönympäryksen (luku oli niin järkyttävä, etten suostu myöntämään sitä edes itselleni) ja verenpaineen, jonka alapaine oli vähän koholla ja sykekin aika korkea, kun vähän taisin ehkä jännittää.

Sitten laitettiin miulle vielä lähete sinne verikokeisiin, niin katsotaan onko kolesteroli- ja verensokeriarvot kunnossa. Verikokeet on ens viikolla, ja sitä seuraavalla viikolla meen sitten uudestaan terkkarille kuulemaan niistä tuomion. Jos niissä on jotain häikkää, niin terkkari sitten ohjeistaa miut ravitsemusterapeutille. Sen ravitsemusterapeutin kautta vois kanssa päästä sellaseen painonpudotusryhmään. Pitää katsoa jos vaikka innostuisinkin sellaiseen liittymään. Miusta on kyllä kiva, että käydään sitten ne verikokeitten tulokset yhdessä terkkarin kanssa läpi, kun enhän mie niistä mitään tajuais kuitenkaan. Tai ainakaan en osais elämäntapojani muuttaa niin, että ne arvot saataisiin parempaan kuntoon. 

Miuta on jo pitemmän aikaa ärsyttänyt tää miun naama, joka kukkii ku paraski puutarha. Eikä mitään käsitystä, mistä tää vois johtua, kun aikaisemmin on sentään ihan suht hyvässä kunnossa ollut. Tai ainahan se on ollu täynnä näppyjä, mutta nyt on sellasia jättimäisiä punaisiakin. Terkkari sanoi, että voisin käydä ihotautilääkärillä, että saisin vaikka jonkun voiteen auttamaan tilannetta. Miun isosisko oli käyny yksityisellä ihotautilääkärillä, ja sillä ainakin oli joku reseptivoiden auttanut. Olis kyllä elämä ihanaa, jos ei olis finnejä. Aikaisemmin kehtasin ihan hyvin mennä kaupungillekin ilman meikkiä varsinkin kesäisin, mutta nykyään naama on kuin ruttotautisen petolinnun perse :D Meikkaaminen ei kyllä varmaan tee yhtään hyvää tuolle miun naamalle.

A teki miulle toissapäivänä Instagram-tilin. Se on jo pitkään yrittäny saada miuta liittymään, mutta oon ollu liian laiska. Oon pari päivää säätänyt siellä ja ettiny kaikki mahdolliset korealaiset idolini :D Nyt taidan koomata pari tuntia draamaa katsoen ja sitten yritän pakottaa itseni sinne lenkille. Hauskaa perjantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti