sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Menkkaturvotus + Lauantaimussutus = Painonnousu

Kuten jo aikaisemmin sanoin, tämän päivän punnitukselta ei tarvinnut liikoja odottaa. Mutta olisi se nyt voinut vähän paremmin mennä! Paino aamulla 82,2 kg, kiitos menkkaturvotusten ja säännöksi muodostuneen lauantaimussutuksen. Muutosta viikon takaiseen siis +700 grammaa. Eilen paino oli 81,4 kg. Sunnuntaisin painoni on näköjään aina korkeimmillaan. Olen jopa miettinyt punnituspäivän vaihtamista keskelle viikkoa tai lauantaille. Pitää miettiä sitä jossakin vaiheessa, jos tämä kaava näyttää jatkuvan. Vaikka toisaalta tekisi ihan hyvää pitää se tässä sunnuntailla, jos se saisi vähentämään lauantaiherkutteluja.


En siis eilen pystynyt ihan täysin pitämään näppejäni erossa tuparitarjoiluista. Ihan täydellistä sekoamista ei kuitenkaan tapahtunut, vaan siirryin jossain vaiheessa iltaa vain vedenjuontiin. Ennen sitä tuli kyllä mussutettua yhtä jos toistakin kakkua ja karkkia. Maha oli jo ihan täynnä, mutta jatkoin vain. Minun on pakko päästä tästä tavasta eroon. Uskon, että tuosta Noomistakin on apua tässä, koska hävettäähän se sinne kirjata noita herkkuja. Ei miulla näköjään ole minkäänlaista itsekuria. Pakko ruveta kehittämään sitä.

Hirvee into olisi kyllä edelleen liikkua. Haluaisin käydä kävelylenkillä ja juoksemassa ja nostella painoja ja ja ja... Mutta tämä hiton flunssa estää. Jos mie en nyt malta pysyä aloillani, niin tää ei mene koskaan ohi. Outoa ajatella näin, koska ennen en ole pahemmin liikkumisesta välittänyt, vaan sohvalla istuminen on ollut miljoona kertaa houkuttelevampaa. Ei miuta aikaisemmin meinannut saada kirveelläkään lenkille, ja nyt lähden kävelemään, vaikka olisin kipeänä. Vielä viikko sitten en olisi voinut kuvitellakaan olevani tällainen.


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Tsemppiä, ja älkää tehkö niin kuin minä teen! Tehkää niin kuin onnistujat tekee!

2 kommenttia:

  1. Paranemisia mussu! <3 t. toinen läskiytyjä. Siulla sentäs menkat selittää asiaa, mutta miulla ei oo sitäkään puolustuksena. Söin kyl eilen siihen malliin, et elimistö on ihan tukossa, etten edes ihmettele. Tsemppiä ja mukavaa viikkoa siullekin, toivottavasti tautisi menee nopeasti ohi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en nyt tiiä miten paljon ne menkat vaikutti :D Taisi suurin syy olla miun mässäilyissä.

      Poista