sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Lahnailuviikonloppu

Jee! Pudotusta viime viikkoon -2 kg! Tosin taitaa olla suurimmaksi osaksi nestettä, mutta pudotus on aina pudotus. Tästä ei ole suunta kuin alaspäin, ainakin painossa. Olen miettinyt, että pitäisi ottaa jonkilaiset aloituskuvat, koska niistä varmaan parhaiten näkee muutoksen. Itse sitä ei peilissä helposti näe. Mitatkin varmaan kannattaisi ottaa. Mutta jotain olen siis osannut tehdä oikein, kun paino on pudonnut.


Viime päivistä ei ole hirveästi kerrottavaa. Perjantaina söin vähän karkkia, koska en ole vielä ollut täysin ehdoton herkkulakon suhteen. En kuitenkaan ostanut niitä itse, söin siskon tarjoamia. Kunnollisen herkkulakon ajattelin aloittaa vasta syntymäpäivieni jälkeen helmikuun alussa. Muutenkin syömiset on koko viikonlopun ajan olleet vähän niin ja näin. Ei minkäänlaista säännöllisyyttä syömisessä, enkä ole tainnut syödä edes tarpeeksi. Toisaalta eilen ei kyllä tarvinnut hirveästi syödäkään, kun pönötin koko päivän neljän seinän sisällä. Vettäkään ei kyllä tullut juotua varmaan litraa enempää.

Tänään pakotin itseni viimein ulos ja lenkille. Ja jaksoin hölkätä/juosta koko noin 4,5 kilometrin matkan kävelemättä välillä! Ja vedin lenkin loppuun vielä pienen spurtin. Tosin kävelen aina lenkin alussa ja lopussa, mutta kuitenkin. Olen joskus hölkännyt pidempiäkin, noin kymmenen kilometrin lenkkejä, mutta  siitä on jo paljon aikaa. Kunto näköjään kohoaa yllättävän nopeasti, koska eihän siitä ole kuin jotain puolitoista viikkoa, kun taas pitkän tauon jälkeen aloitin. Juokseminen tuntui jotenkin tosi hyvältä ja kevyeltä. Yleensä käyn aina valoisaan aikaan lenkillä, mutta tänään lähdin vasta viiden jälkeen. Oli hirmuisen kaunista, kun puut olivat valkoisessa huurteessa ja kaupungin valot heijastuivat joen vielä suliin kohtiin. Yritin pitää ajatukset poissa väsyvistä lihaksista ja keskityin kauniisiin maisemiin ja musiikkiin. Nyt on ihan löysä olo :D Löhöilen vaan sohvalla ja odotan, että illan leffa alkaa. Huomenna kyllä alkaa varmaan paniikki, kun harjoitusaineen palauttamiseen on alle kaksi viikkoa, enkä ole vielä aloittanut. Piti kyllä nyt viikonloppuna aloittaa, mutta sen sijaan vaan lahnailin. Ylläri. Kaikkihan pitää aina jättää viimetippaan. Tällä hetkellä en kuitenkaan jaksa stressata, lenkki toi niin hyvän olon. Vielä kun joku opettaisi, miten oikeasti pitäisi syödä, kun haluaa pudottaa painoa terveellisesti ja kuntoilla samalla. Jumppaohjelmaongelmat ovat toistaiseksi poissa, kun löysin pilates-DVD:n, jonka ostin joskus kirpparilta. En ole vielä kokeillut sitä, mutta varmaan ylihuomenna kokeilen lenkin jälkeen.



Yhyy, en jaksanut käydä kaupassa tänään, eikä aamuksi ole rahkaa :((

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti